ISSUES

Dag van de Stagiair

Dag van de Stagiair is een initiatief van StudentenBureau. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle stagiairs & stagebedrijven minstens één dag per jaar in het zonnetje wordt gezet. Stagiairs dragen dagelijks enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Naast de werkzaamheden voeren ze onderzoeken uit waar bedrijven zelf vaak niet aan te komen, ze voegen vernieuwende kennis toe aan het huidige bedrijfsleven. Daarnaast zijn de stagebedrijven en stagebegeleiders dagelijks bezig met het coachen en ontwikkelen van de stagiairs.

Toch krijgen ze niet altijd de waardering die ze wel verdienen. Vandaar dat wij in 2014 hebben besloten om de Dag van de Stagiair in het leven te roepen. Op deze dag zetten wij alle stagiairs én stagebedrijven van Nederland in de spotlights. De Dag van de Stagiair vindt plaats op 26 mei, we hopen dat zoveel mogelijk bedrijven deze dag zullen gebruiken om hun stagiair in het zonnetje te zetten!

Let op: op de papieren versie van de Issuekalender 2021 staat de datum 20 mei 2021 vermeld. Deze datum is dus later veranderd in 26 mei 2021!

 

Nationale initiatiefnemerStudentenBureau
Websitehttp://www.dagvandestagiair.nl
E-mailinfo@studentenbureau.nl
OrganisatorenStudentenbureau
Duur eventDag

Deel dit issue: