ISSUES

Fête de la Nature

Fête de la Nature zet nieuwe stappen! Samen met IVN & we verhuizen naar september

Na zes edities zijn er mooie veranderingen voor Fête de la Nature op komst. Om Fête de la Nature een stabiele toekomst te verzekeren, en om ons netwerk te vergroten, gaan we samenwerken met IVN Natuureducatie. Daar zijn we heel blij mee!

Verhuizing naar september
Om de natuurfeestjes van Fête de la Nature beter uitzicht te geven op stralend weer verplaatsen we daarnaast het weekend van Fête naar september. We willen ook scholen de mogelijkheid bieden om een feestelijk natuurmoment te organiseren. Dit betekent dat de volgende editie van Fête de la Nature plaatsvindt op 3, 4 en 5 september 2021. Hopelijk organiseren jullie allemaal weer een groen feestje!

Wat acht jaar geleden ontstond als een wild idee van een paar groene gekkies, is de laatste jaren uitgegroeid tot een mooi landelijk feest om de natuur te vieren. Na de groeistuipen van de eerste jaren van Fête de la Nature willen we ons grassroots natuurfestival nu echt laten wortelen in de Nederlandse samenleving.Organisch groeien. Dat kunnen we alleen niet op eigen kracht, daar hebben we een solide organisatie met een donkergroen hart voor nodig. Gelukkig delen we ons gedachtengoed met dat van IVN. We willen allebei zo veel mogelijk mensen in contact brengen met de natuur. Vanuit IVN hebben de afgelopen zes jaar veel IVN-afdelingen van onderop aan Fête de la Nature meegedaan.De komende maanden gaan Fête de la Nature en IVN de samenwerking concreet uitwerken. Wij houden jullie daar graag van op de hoogte.

Internationale initiatiefnemerFête de la Nature France
Nationale initiatiefnemerFête de la Nature en IVN
Websitehttps://fetedelanature.nl/
E-mailpers@fetedelanature.nl
Telefoon06 2026 3954
OrganisatorenStichting Fête de la Nature
Duur eventWeekend

Deel dit issue: