Ga naar hoofdinhoud
Laden Issues

« Alle Issues

  • Dit evenement is voorbij.

COLLECTE STICHTING HET GEHANDICAPTE KIND

12 november - 18 november

COLLECTE STICHTING HET GEHANDICAPTE KIND

Stichting het Gehandicapte Kind

Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen – dat is het ideaal van Stichting het Gehandicapte Kind. De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Hun grootste handicap is dat ze niet mee kunnen doen en zich daardoor eenzaam voelen.

Met steun van donateurs en vrijwilligers helpt Stichting het Gehandicapte Kind om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken. Zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. Met als doel: geen kind zonder vriendjes!

De organisatie beschikt over een Erkenning van Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) en wordt aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Naast de financiële bijdrage aan impactvolle projecten ziet de stichting als belangrijke taak de verbetering van beeldvorming rondom kinderen en jongeren met een handicap. Inclusie, toegankelijkheid en empowerment worden door Stichting het Gehandicapte Kind als belangrijke aandachtspunten genoemd.

Gegevens

Begin:
12 november
Einde:
18 november
Serie:
Aandachtsgebied:
Site:
https://www.gehandicaptekind.nl/

Initiatiefnemer(s)

Stichting het Gehandicapte Kind
Telefoon:
020-6791200
E-mail:
Info@gehandicaptekind.nl
Bekijk de site van Initiatiefnemer(s)
Back To Top