De Issuekalender

Op deze website vindt u de data en achtergrondinformatie van issuemomenten die op de Issuekalender staan.  U kunt de kalender in zijn geheel doorzoeken, of een overzicht van de issuemomenten per categorie bekijken.

De online-versie van de Issuekalender geeft het meest complete overzicht dat op het moment beschikbaar is. Issuemomenten die nog niet op de gedrukte Issuekalender staan, worden tussentijds wel aan de website toegevoegd.

De Issuekalender 2022!

Wilt u zien welke issuemomenten op de Issuekalender staan?
U kunt de kalender online doorzoeken op issue, aandachtsgebied of datum.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het checken van alle data voor de Issuekalender 2023. Deze komt medio december 2022 uit. Wanneer u een gedrukt exemplaar (op A1-formaat) van de Issuekalender 2023 wilt bestellen, klik dan hier. Let op: bestellingen worden niet eerder dan medio december 2022 verstuurd.

© Issuemakers, 2022. De redactie van de Issuekalender behoudt zich het recht voor om issuemomenten wel of niet op de kalender op te nemen. Aan de Issuekalender kunnen geen rechten worden ontleent. De samensteller van de Issuekalender is niet aansprakelijk voor eventuele wijziging van data.