De Issuekalender

Issuekalender online

Op deze website vindt u de data en achtergrondinformatie van issuemomenten die op de Issuekalender staan.  U kunt de kalender in zijn geheel doorzoeken, of een overzicht van de issuemomenten per categorie bekijken.

De online-versie van de Issuekalender geeft het meest complete overzicht dat op het moment beschikbaar is. Issuemomenten die nog niet op de gedrukte Issuekalender staan, worden tussentijds wel aan de website toegevoegd.

Download de Issuekalender 2018

Vraag de gedrukte Issuekalender 2018 nu aan!

De Issuekalender 2018 is uit. Wilt u een gedrukt exemplaar (op A1-formaat) ontvangen? Bestel de Issuekalender 2018 dan via deze link (voor €0,75 per stuk + €2,50 verzendkosten). Omdat de oplage beperkt is en iedereen toch de kans te geven om een Issuekalender te bemachtigen, zijn er slechts vier kalenders per bestelling mogelijk.

Wilt u zien welke issuemomenten op de Issuekalender staan?
U kunt de kalender online doorzoeken op issue, aandachtsgebied of datum.

© De Issuemakers, 2017. De redactie van de Issuekalender behoudt zich het recht voor om issuemomenten wel of niet op de kalender op te nemen. Aan de Issuekalender kunnen geen rechten worden ontleent. De samensteller van de Issuekalender is niet aansprakelijk voor eventuele wijziging van data.