De Issuekalender

Issuekalender online

Op deze website vindt u de data en achtergrondinformatie van issuemomenten die op de Issuekalender staan.  U kunt de kalender in zijn geheel doorzoeken, of een overzicht van de issuemomenten per categorie bekijken.

De online-versie van de Issuekalender geeft het meest complete overzicht dat op het moment beschikbaar is. Issuemomenten die nog niet op de gedrukte Issuekalender staan, worden tussentijds wel aan de website toegevoegd.

Download Issuekalender 2021

 

Vraag nu de gedrukte Issuekalender 2021 aan!

Wilt u een gedrukt exemplaar (op A1-formaat) van de Issuekalender 2021 bestellen? Deze is vanaf nu verkrijgbaar. Bestellen kan via deze link (voor €0,75 per stuk + €2,50 verzendkosten). Bestellingen worden binnen een week verstuurd.

Vanwege de beperkte oplage zijn slechts vier Issuekalenders per bestelling mogelijk. Zo krijgt iedereen de kans om een Issuekalender te bemachtigen.

Wilt u zien welke issuemomenten op de Issuekalender staan?
U kunt de kalender online doorzoeken op issue, aandachtsgebied of datum.

© Issuemakers, 2021. De redactie van de Issuekalender behoudt zich het recht voor om issuemomenten wel of niet op de kalender op te nemen. Aan de Issuekalender kunnen geen rechten worden ontleent. De samensteller van de Issuekalender is niet aansprakelijk voor eventuele wijziging van data.