De Issuekalender

Issuekalender online

Op deze website vindt u de data en achtergrondinformatie van issuemomenten die op de Issuekalender staan.  U kunt de kalender in zijn geheel doorzoeken, of een overzicht van de issuemomenten per categorie bekijken.

De online-versie van de Issuekalender geeft het meest complete overzicht dat op het moment beschikbaar is. Issuemomenten die nog niet op de gedrukte Issuekalender staan, worden tussentijds wel aan de website toegevoegd.

Download de Issuekalender 2017

Vraag de gedrukte Issuekalender 2017 aan

Wilt u een gedrukt exemplaar (op A1 formaat) van de Issuekalender ontvangen? Bestel hem dan via deze link (voor €0,75 per stuk + €2,50 verzendkosten). Omdat de oplage beperkt is en iedereen toch de kans te geven om een Issuekalender te bemachtigen, zijn er slechts 4 kalenders per bestelling mogelijk. De Issuekalender wordt na bestelling zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven adres verzonden.

Wijzigingen doorgeven?
Zijn uw gegevens gewijzigd of wilt u de Issuekalender niet meer ontvangen, laat het ons weten! Mail naar issuekalender@issuemakers.nl.

Wilt u nu al zien welke issuemomenten op de Issuekalender 2016 staan?
U kunt online de kalender doorzoeken. Wijzig de data in het zoekmenu naar 2016 om het overzicht van 2016 te bekijken.

© De Issuemakers, 2016. De redactie van de Issuekalender behoudt zich het recht voor om issuemomenten wel of niet op de kalender op te nemen. Aan de Issuekalender kunnen geen rechten worden ontleent. De samensteller van de Issuekalender is niet aansprakelijk voor eventuele wijziging van data.