ISSUES

Media Ukkie Dagen

De Media Ukkie Dagen hebben tot doel om opvoeders en professionals te ondersteunen bij de mediaopvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Noteer alvast in de agenda: in 2019 vinden de Media Ukkie Dagen plaats van vrijdag 29 maart tot en met vrijdag 5 april.

Wie organiseert de Media Ukkie Dagen?

De Media Ukkie Dagen is een initiatief van Mediawijzer.net. Haar doel is om de mediawijsheid van kinderen van 0 tot 18 jaar te bevorderen. Tijdens de Media Ukkie Dagen ligt de focus op jonge kinderen van 0 t/m 6 jaar, hun ouders en (professionele) opvoeders. Met de campagne wil Mediawijzer.net hen bewust maken van de vele kennis die er al is op het gebied van mediaopvoeding. Zij wil concrete handvatten bieden om hier thuis mee aan de slag te gaan.Met de campagne wil Mediawijzer.net hen bewust maken van de vele kennis die er al is op het gebied van mediaopvoeding.

Elk jaar spelen de netwerkpartners van het Mediawijzer.net een belangrijke rol in de campagne door het organiseren van activiteiten en door het gezamenlijk uitdragen van de campagneboodschap.

 

 

Nationale initiatiefnemerMediawijzer.net
Websitehttp://www.mediaukkies.nl
E-mailinfo@mediawijzer.net
Duur event8 dagen

Deel dit issue: