ISSUES

NLdoet

Op 10 en 11 maart 2023 wordt iedereen gestimuleerd om vrijwillig de handen uit de mouwen te steken. Het Oranje Fonds organiseert deze grote vrijwilligersactie om de vrijwillige inzet in de schijnwerpers te zetten en zoveel mogelijk Nederlanders te activeren om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Het hele Koninkrijk DOET
Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Statia DOET en SXM DOET onderstrepen deze zes initiatieven het belang van vrijwilligerswerk én vrijwilligers in heel het koninkrijk en roepen iedereen op om voor (een deel van) een dag de handen uit de mouwen te steken. Heeft uw organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, moet het gaas van de dierenopvang vervangen worden, wilt u een verwendagje voor alle ouderen of heeft u een andere leuke klus? Meld uw klus dan aan op deze website en doe mee.

Nationale initiatiefnemerHet Oranje Fonds
Websitehttp://www.nldoet.nl
E-mailnldoet@oranjefonds.nl
Telefoon0900-4488448
Duur eventWeekend

Deel dit issue: