Ga naar hoofdinhoud
Laden issues

« Alle issues

issuesreeks issuesreeks: DAG VAN HET WERKPLEZIER IN DE ZORG

DAG VAN HET WERKPLEZIER IN DE ZORG

28 januari, 2025

DAG VAN HET WERKPLEZIER IN DE ZORG

Dag van het werkplezier in de zorg

Voor alle mensen die werken in de zorg! Vandaag staat jullie werkplezier bij elke zorgorganisatie in Nederland centraal. Het is dé dag om, samen met je collega’s, stil te staan bij het schitterende zorgvak. En een dag om in gesprek te gaan over manieren om werkplezier te vergroten. Wij gaan voor 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg!

Meer info: www.werkplezierindezorg.nl

Achtergrond:

Oud-politicus (en verpleegkundige) Sabine Uitslag zet zich samen met FWG Progressional People in om werkplezier op de agenda’s van alle zorgbestuurders in Nederland te krijgen. Met de beweging Werkplezier in de zorg willen we een positieve impuls geven aan het imago en de arbeidsmarktpositie van de zorg in Nederland. Doel is om het werkplezier van medewerkers in de zorg te vergroten en de kwaliteit van dienstverlening aan cliënten en patiënten verder te verbeteren.

Wij hebben een missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg! Op elke laatste dinsdag van januari, de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’ wordt het werkplezier van zorgprofessionals bij elke zorgorganisatie in Nederland extra onder de aandacht gebracht. We staan deze dag stil bij het schitterende vak dat zorgprofessionals hebben. En hoe we samen kunnen zorgen voor meer werkplezier in de zorg, zodat medewerkers blijven én de zorg aantrekkelijker wordt voor nieuwe en jonge mensen.

Back To Top