Ga naar hoofdinhoud
Laden issues

« Alle issues

issuesreeks issuesreeks: KOM IN DE KAS

KOM IN DE KAS

6 april, 2025 - 7 april, 2025

KOM IN DE KAS

Kom in de Kas
Kom naar Kom in de Kas op 6 en 7 april 2024 en maak kennis met de innovatieve glastuinbouwsector. Tijdens het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector zetten enthousiaste kwekers de deuren van hun kas open voor het publiek.

Kijkje achter de schermen
Tijdens Kom in de Kas kun je met eigen ogen zien hoe alles groeit en bloeit in de kas en je vragen stellen aan de kweker en de medewerkers die dagelijks aan het werk zijn in de kas. Vol trots zullen zij vertellen over het bedrijf, het gewas en alle innovaties op het gebied van energie, techniek en gewasbescherming die hen helpen om die mooie producten te kweken. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Activiteiten
Tijdens Kom in de Kas worden ook diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bij veel groentebedrijven kun je proeven van het lekkers dat in de kassen wordt gekweekt, bloemschikken of een plantje potten en soms zijn er speurtochten door de kas. Bekijk met een microscoop de kleine beestjes die de kwekers helpen om andere schadelijke beestjes uit te schakelen. Voor de allerkleinsten liggen in veel regio’s springkussens waarop ze zich kunnen uitleven, is er een kleurwedstrijd en zijn er schminkers actief.

Over Kom in de Kas
Kom in de Kas 2024 vindt plaats in het eerste weekend van april en wordt in 2023 voor de 46e keer georganiseerd. In zo’n 20 regio’s verspreid over het land zetten ondernemers de deuren van hun kas open voor het publiek. Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion en Interpolis. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en Twitter. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl.

Gegevens

Begin:
6 april, 2025
Einde:
7 april, 2025
Serie:
Aandachtsgebieden:
, ,
Site:
http://www.komindekas.nl

Initiatiefnemer(s)

LTO Glaskracht Nederland
E-mail
info@komindekas.nl
Bekijk de site van Initiatiefnemer(s)
Back To Top