Ga naar hoofdinhoud
Laden issues

« Alle issues

  • Dit evenement is voorbij.
issuesreeks issuesreeks: WEEK VAN DE TEEK

WEEK VAN DE TEEK

22 april - 26 april

WEEK VAN DE TEEK

De Week van de Teek wordt jaarlijks in het vroege voorjaar georganiseerd door een omvangrijke groep landelijke samenwerkende organisaties. Werkenden in de agrarische en groene sectoren spelen een belangrijke rol in de totstandkoming en het in stand houden van groene recreatieplekken en – gebieden als tuinen, parken, bos en natuurgebieden.

Of u nu beroepsmatig in het groen komt of als recreant van de natuur geniet, u doet er goed aan om aandacht te besteden aan teken en tekenbeten en aan de mogelijke gevolgen van de ziekte van Lyme. Op de website van de Week van de Teek vindt u informatie over de risico’s, beschermingsmiddelen en wat u moet doen wanneer u toch een beet hebt opgelopen.

Met deze campagne wil o.a. Stigas en de GGD mensen informeren over teken, tekenbeten, het verwijderen van teken en de ziekte van Lyme die door een tekenbeet kan worden veroorzaakt.

De Week van de Teek wordt jaarlijks georganiseerd door landelijke samenwerkende organisaties. Of u nu werkt in het groen of graag recreëert in de natuur, het is goed om meer te weten over de risico’s en het voorkomen van tekenbeten.

Gegevens

Begin:
22 april
Einde:
26 april
Serie:
Aandachtsgebied:
Site:
http://www.weekvandeteek.nl

Initiatiefnemer(s)

Stigas
Telefoon
085 044 07 00
E-mail
info@stigas.nl
Bekijk de site van Initiatiefnemer(s)
Back To Top